Om Chili Security

Chili Security er sat i verden for at gøre din færden på nettet tryg. Vores mål er at beskytte dig mod fjendtlige angreb og holde såvel dig som dine enheder skadefri. Vi værner om din trivsel og identitet, og sætter en ære i at beskytte dig, uden at du bemærker det. Vi har taget navn efter verdens stærkeste frugt, chilien. Fordi dens kerneværdier matcher vores. En chili indeholder stoffet capsaicin, der både har en beskyttende og helbredende effekt. Resultatet er et styrket immunforsvar. Chili Security’s drivkraft er chilifrugtens egenskaber. Mere præcist dens signalfarve, styrke, helbredende effekt, attitude, renomé og power. Som mennesker og virksomhed er vi drevet af chili’ens kendetegn og kerneværdier. En beskytter, rustet til kamp, er en god metafor på Chili Security. Beskytterens opgave er at spotte farer og forsvare sig ved fjendtlige angreb. Derfor er han fuldt armeret og bevæbnet. I sin egenskab af forsvarer, er skjoldet hans primære udrustning. Vores forsvarer bærer et ugennemtrængeligt Chili skjold, der både afviser og afskrækker fjender. Vi kalder det “Power to protect”. Du er velkommen til at besøge Chili Security på linkedin eller på Facebook.

 

Læs mere om Chili Security

Her er et udpluk af artikler, hvor Chili Security har deltaget:

Chili Security er regionsvinder af 'Danmarks sundeste arbejdsplads'
Burgerbar hacket: IT-firma får smørrebrød som tak for hjælpen

 

Partnerskaber

Chili Security har forskellige partnerskaber. Hvis du er kunde hos et af nedenstående selskaber anbefales det at læse mere på deres side. Her er et udpluk af partnerskaberne:

PFA og Chili Security
Glenten og Chili Security

 

Firmadetaljer

Chili Security ApS
Vindegade 72-74, 2.
5000 Odense C
CVR: 35841865
Telefonnummer: +45 70605041

Spørgsmål til dit produkt? Se åbningstider og kontakt os her.

Chili Security ApS · Vindegade 72-74, 2. · DK-5000 Odense C · CVR: 35841865 · Telefon: (+45) 70 60 50 41 · E-mail: customer@chilisecurity.com