computer
https://www.chilisecurity.dk/kurv

Chili Help

Med Chili Help kan du altid få løst dine PC-problemer. Hvad end der er tale om skift af Facebook billede eller opsætning af IT-programmer, så hjælper vi dig, uden at du behøver at forstyrre bekendte – og uden at du behøver at vente på, at de har tid.
  • Få løst dine PC-problemer hurtigt og nemt
  • Ubegrænset hjælp til alle slags PC-problemer
  • Kontakt Chili Support Team døgnet rundt på alle ugens dage
DKK 119,00 pr. måned - ingen binding
Produkt tilføjet til kurv
Kunne ikke tilføje produkt til kurv

Få IT-hjælp i alle døgnets timer!

Med Chili Help skal du ikke vente hele eller halve timer på at få hjælp. Vi har en gennemsnitlig svartid på under et minut, og vi sidder klar til at hjælpe dig med dine IT-udfordringer i alle døgnets timer! Vi har endda åbent i weekenden – så tøv ikke med at tage kontakt! 

Ville du selv lave dit vandrør, hvis det sprang?

Sandsynligvis ikke. Så hvorfor selv rode med din computer? Lad specialisterne klare arbejdet i stedet, så du kan bruge computeren effektivt. Chili Help giver dig ubegrænset IT-hjælp til din PC, uden at du behøver at løfte en finger. Så opret et abonnement, og slip for at gøre det selv!

Hurtig og nem PC-hjælp

 

Med Chili Help får du hurtig og nem adgang til råd, vejledning og hjælp til alle udfordringer og problemer, der måtte dukke op på din computer skærm under din færden på nettet!

Ingen dumme spørgsmål

 

Som Chili Help kunde er du velkommen til at stille alle slags PC-relaterede spørgsmål. Husk – ingen dumme spørgsmål!

Ubegrænset IT-support

  

Chili Help står til rådighed med ubegrænset IT-support på alle ugens dage. Klik HER, for at læse mere om vores telefontider samt andre måder at komme i kontakt med os på.

Supportere, der forstår dig!

Som IT-supportere er vi også familiens IT-ansvarlige. Derfor kan vi personligt relatere til dine problemer på computeren. Hos os er der ingen dumme spørgsmål – vi kender selv til problemerne. Vi er fleksible og har fuld forståelse for de skæve situationer, der måtte opstå i dagligdagen.

Du kender prisen

Med Chili Help kommer der ingen ubehagelige regninger eller skjulte gebyrer, efter du har fået hjælp til at få løst en eller flere udfordringer på din PC. Du betaler et fast beløb på måneds- eller årsbasis. Hos os er der heller ikke nogle ekstraregninger, uanset om dit problem tager 5 minutter eller 2 timer at løse.

Et support team, der arbejder sammen

Hos Chili Security er vi alle højt engagerede medarbejdere, der hver dag bestræber sig efter at yde verdens bedste support. Vi ved hver især meget om computere, men sammen udgør vi en styrke uden sidestykke. Derfor kan du trygt søge hjælp hos os til et utal af PC-problemer.

Kontakt os!

Har du problemer med at få løst diverse IT-problemer på din PC, smartphone eller tablet? Og tøver du med at forstyrre familie og venner?

kontakt os - vi hjælper dig med at løse dine digitale problemer!