Computer
https://www.chilisecurity.dk/kurv

Chili Help

Med Chili PC Help kan du til enhver tid få løst dine PC-problemer uden at skulle forstyrre venner og familie – og uden at skulle vente på, at de har tid til at hjælpe.
  • Få løst dine PC-problemer hurtigt og nemt
  • Kontakt Chili Support Team døgnet rundt
  • Få ubegrænset support
DKK 119,00 pr. måned - ingen binding
Produkt tilføjet til kurv
Kunne ikke tilføje produkt til kurv

Ville du selv lave dit vandrør, hvis det sprang?

Sandsynligvis ikke. Så hvorfor selv rode med computeren? Lad specialisterne klare arbejdet i stedet, så du kan bruge computeren effektivt. Chili PC Help giver dig ubegrænset hjælp til din PC, uden du behøver løfte en finger. Så slip for at gøre det selv.

Få hjælp, når du har brug for det

Med Chili PC Help skal du ikke vente hele eller halve timer på at få hjælp. Vi er ikke bare endnu et selskab med telefonkøer. Vi har en gennemsnitlig svartid på under et minut, og vi sidder klar fra otte om morgenen til 21 om aftenen for at hjælpe dig med dine computerproblemer. Vi har endda åbent i weekenden.

Supportere, der forstår dig

Som supportere er vi også familiens it-ansvarlige. Derfor kan vi personligt relatere til dine problemer på computeren. Her er der ingen dumme spørgsmål – vi kender selv problemerne. Vi er fleksible og har fuld forståelse for de skæve situationer, som opstår i dagligdagen, uanset om barnet skal hentes, eller om du skal ud og handle.

Du kender prisen

Med PC Help kommer der ingen ubehagelige regninger eller skjulte gebyrer. Du betaler et fast beløb, på måneds- eller årsbasis. Hos os er der ingen ekstraregninger, uanset om dit problem tager fem minutter eller to timer at løse.

Et team, der arbejder sammen

Vi er alle højt engagerede medarbejdere, der hver dag stræber efter at yde verdens bedste support. Hver især ved vi meget om computere, men sammen udgør vi en styrke uden sidestykke