Computer
https://www.chilisecurity.dk/kurv

Chili Cloud

Chili Cloud gør det sikkert at dele dine personlige data. Lige meget hvor du er og hvilken enhed du bruger, kan du nemt og sikkert se, redigere og dele dine filer
  • Del filer hvor som helst
  • Adgang til data når som helst
  • Fungerer på alle enheder
DKK 59,00 pr. måned - ingen binding
Produkt tilføjet til kurv
Kunne ikke tilføje produkt til kurv

Virker til alle platforme/tilgå dine data hvor som helst

Det eneste, du skal bruge for at kunne tilgå dine filer med Chili Cloud er internettet. Du kan både tilgå dine filer via hjemmesiden, ligesom vi har programmer til både Windows, macOS, iOS og Android.

Krypteret forbindelse

Chili Cloud bruger sikker SSL/TLS-kryptering. Dette betyder kort sagt bare, at vi har tænkt over sikkerheden, så du ikke behøver gøre det. Dataen er krypteret over for tredjepart, så ingen nysgerrige øjne på nettet kan kigge med.

Dine data bliver i Danmark

Med vores tjenester, skal du ikke bekymre dig over, hvorvidt der er nogen, som kigger med, når du bruger skyen, eller om dine data måske havner i USA og bliver brugt til reklameformål. Alt, hvad du lægger op i din sky, bliver i Danmark, og er derfor omfattet af dansk databeskyttelseslovgivning

Du bestemmer, hvad du deler

Vi tilbyder fintmaskede delingsindstillinger, så du altid nemt kan se, hvad du deler – og med hvem. Tilsvarende bestemmer du selv, om folk skal have ret til bare at se indholdet eller også kunne redigere i det.

Du ringer, vi hjælper

Hos os kan du altid ringe, hvis du savner hjælp til din Chili Cloud. Vi hjælper gerne med opsætningen af den, og vi er altid klar til at kunne svare på dine spørgsmål. Og vi taler naturligvis dansk.