computer
https://www.chilisecurity.dk/kurv

Chili Cloud

Med Chili Cloud kan du nemt og sikkert se, redigere og dele dine filer på din PC, smartphone eller tablet. Lige meget hvor du er, og hvilken enhed du gør brug af, kan du altid få adgang til alle dine filer, som du har gemt på skyen..
  • Del dine filer hvor som helst
  • Nem og hurtig adgang til dine data når som helst
  • Cloud løsning, der fungerer på alle enheder (PC, smartphone og tablet)
  • Lagringsplads på op til 1000 GB
  • Gratis hjælp til opsætning
DKK 59,00 pr. måned - ingen binding
Produkt tilføjet til kurv
Kunne ikke tilføje produkt til kurv

Tilgå dine data hvor som helst med Chili Cloud!

Med Chili Cloud er internettet det eneste du har brug for, for at tilgå dine data på dine enheder. Med vores Chili Cloud løsning kan du tilgå dine data via hjemmesiden, ligesom vi også har programmer til både Windows, macOS, iOS og Android.

Nem og hurtig adgang

 

Dit Chili Cloud abonnement gør det muligt for dig altid at få nem og hurtig adgang til skyen, så du kan se, redigere og dele dine filer fra alle dine enheder, når du ønsker det.

Masser af lagerplads på skyen

 

Med Chili Cloud kan du købe 2 typer af abonnementer. Enten kan du vælge en skyplacering med 100 GB plads for op til 6 brugere eller 1000 GB plads for op til 30 brugere. Du sætter grænsen, og vi sørger for lagerpladsen på skyen!

Du ringer, vi hjælper!

 

Med Chili Cloud kan du alle ugens dage få hjælp til opsætning af din cloud løsning af vores kundeservice eller support team, hvis du har behov for det. Tøv ikke – tag kontakt til vores IT-support på enten telefon eller via e-mail. Vi taler naturligvis dansk.

Krypteret forbindelse

Chili Cloud gør brug af sikker SSL/TLS-kryptering. Kort sagt betyder dette, at vi har sørget for sikkerheden, så du ikke selv behøver at gøre det. Al data er krypteret over for tredjeparter, så ingen nysgerrige øjne kan kigge med på nettet.

Med Chili Cloud, forbliver dine data i Danmark

Med vores tjenester skal du ikke bekymre dig over, hvorvidt der er nogen, som kigger med, når du bruger din lagringsplads på skyen. Du behøver heller ikke at bekymre dig over, hvorvidt dine data måske havner i USA og bliver brugt til diverse reklameformål. Alt hvad du deler på skyen, forbliver sikkert i Danmark, og er derfor omfattet af dansk databeskyttelseslovgivning.

Du bestemmer, hvad du deler med Chili Cloud

Vi tilbyder fintmaskede delingsindstillinger, så du altid nemt og sikkert kan se og redigere, det du vælger at dele på skyen – samt hvem du vælger at dele dine filer med. Tilsvarende bestemmer du selv, om folk skal have ret til bare at se indholdet, eller om de også skal kunne redigere i det.