computer
https://www.chilisecurity.dk/kurv

Chili Security

Chili Security er et prisvindende antivirus program i verdensklasse, der med sin tovejs firewall sørger for omfattende beskyttelse på din PC, smartphone og tablet, så du kan færdes sikkert på nettet, uden at skulle bekymre dig om virus og trusler.
  • Ingen binding
  • Bedst i test
  • Udvidet netbank beskyttelse
  • Diskret forældrekontrol
  • Tovejs firewall til PC, smartphone og tablet
  • Gratis hjælp til opsætning af Chili Security antivirus program
DKK 39,00 pr. måned - ingen binding
Produkt tilføjet til kurv
Kunne ikke tilføje produkt til kurv

Beskyt de ting på dine enheder, der betyder noget for dig med Chili Security

Med blot et enkelt klik sikrer Chili Security dine enheder (@@device@@, smartphone og/eller tablet) høj privatlivsbeskyttelse, og forhindrer uautoriseret adgang til dine private oplysninger med en tovejs firewall. Dette betyder, at du trygt kan bruge dine enheder til bl.a. netbank, uden at skule bekymre dig om virus og trusler. Desuden kan du med forældrekontrol, sikre dine børn en tryg og virusfri færden på nettet.

24/7 antivirus beskyttelse af

dine enheder

 

Chili Security antivirus program beskytter dine enheder for virus og trusler 24/7, uden at du skal slå den til og fra ved brug af dine enheder. Derfor er du altid beskyttet, lige meget hvad tid det er på dagen, og hvad end der er tale om brug af @@device@@, smartphone og/eller tablet.

Automatiske og uforstyrrede opdateringer

 

 Chili Security bygger på en prisbelønnet teknologi, der altid opdaterer automatisk og uforstyrret i baggrunden. Derfor kan du til enhver tid bruge dine enheder, uden at komme ud for nogle distraktioner.

Altid up-to-date med sikkerheden

 

Med sin prisvindende teknologi i verdensklasse, som er udviklet af Bitdefender, global softwareudvikler, er Chili Security altid up-to-date med sikkerhedsopdateringerne. Derfor bekæmper Chili Security selv de nyeste virus og trusler på nettet.

Alene i 2020 har vi blokeret 700.000 trusler, der har sikret vores kunder en tryg færden på nettet!

Ekstra beskyttelse til netbank med Chili Security

Vi har ud over vores antivirus og tovejs firewall også lagt fokus på beskyttelse af netbank. Vores sikkerhedssoftware bygger på en teknologi, der er prisbelønnet af AV-TEST (The Independent IT-Security Institute), der tre år i træk har kåret teknologien bag Chili Internet Security til “Best Protection” samt “Best Performance” for systemhastighed, på baggrund af diverse tests og evalueringer af programmet.

Forældre Kontrol

- for dit barns digitale sikkerhed

Chili Security programmet har også lagt fokus på forældrekontrol, der til en hver tid gør det muligt for dig at overvåge og begrænse børnenes aktivitet, med henblik på at sikre øget beskyttelse af deres færden på nettet, når de gør brug af dine enheder.

PRISBELØNNET TEKNOLOGI I VERDENSKLASSE

Vores sikkerhedssoftware bygger på en teknologi i verdensklasse, som er prisbelønnet, og som sikrer dig høj privatlivsbeskyttelse.

Altid kørende i baggrunden...

Du ringer, vi hjælper!

 

Med Chili Security kan du alle ugens dage få hjælp til opsætning af vores kundeservice eller support team, hvis du har behov for det.

Tøv ikke – tag kontakt på enten telefon eller via e-mail! 

Tekniske specifikationer

Windows 11,10,8,7

Android 6 eller over

Nu også på Mac !

Sprog

Dansk, Engelsk