computer

Chili Security ansætter ny direktør

Med stor fornøjelse kan vi oplyse, at Mark Blæsbjerg starter som CEO hos Chili Security den 1. august.

Siden Chili Security blev stiftet i 2014, har Martin Larsen været CEO i Chili Security og samtidig haft ansvar for vores partnersalg. Begge opgaver har Martin løst med stor succes. Selskabet har dog nået en størrelse og kompleksitet, som har medført, at vi har besluttet at dele opgaverne mellem en CEO og en Head of Sales.  

Derfor startede vi en rekrutteringsproces, som meget hurtigt kom til at fokusere på en bestemt kandidat, nemlig Mark Blæsbjerg.

Mark dukkede op på vores radar, fordi han som direktør har løst vækstopgaven hos Kai Thor med stor ekspertise og dygtighed. Mark har holdt balancen mellem aggressive vækstmål, omkostninger og medarbejderopbakning igennem de år, hvor han har stået i spidsen for Kai Thor. Dette har resulteret i solide og flotte resultater.

Vi kender Mark som et behageligt og sympatisk menneske, der formår at samle sin organisation omkring store ambitioner og lykkes med at få alle til at løfte i flok og nå de fælles målsætninger.

Disse egenskaber vil vi gerne sætte i spil hos Chili Security, og vi er helt sikre på, at Marks fokus og evner som leder vil sætte endnu mere gang i vores udvikling og succes over de næste år.

Martin Larsen fortsætter i jobbet som Head of Sales og vil fremover koncentrere sit fokus om vores partnere og kunder.

I Mark og Martin får vi et meget stærkt team, der kan indfri Chili Securitys ambitioner de næste mange år.

Har du spørgsmål i forbindelse med ovennævnte, kan du rette, henvendelse til Bestyrelsesformand Bjørn Lund Smidtmail