computer

Hvad er en Safepay-browser?

Chili Securitys Safepay-browser

De sidste par år har vist, at internetsvindel er blevet stort problem for online handel. Chili Securitys Safepay-browser kan bruges til at beskytte kunderne overfor online svindel, som har til formål at stjæle dine brugeroplysninger eller penge. Safepay sikrer dine online bankoverførsler, din e-handel, dine adgangskoder og din Wi-Fi-forbindelse.

 

Hvorfor er Chili Security Safepay bedre end andre browsere?

Der er et stort udvalg af browsere, som hævder at beskytte din netbank og e-handel. Det er derfor ikke ligetil at finde den rette, sikre browser. Chili Security Safepay er bedre, fordi vores browser skaber en sikkert forbindelse, som er afskærmet fra tredjepartsindblanding.

Sammenlignet med andre produkter i form af browserudvidelser, så tilbyder Chili Security Safepay maksimal beskyttelse, fordi Safepay ikke afhænger af browsere, som er kendt for at have sårbarheder over for en lang række angreb. Vores browser er sin helt egen for at undgå malware-angreb. Browseren blokerer add-ons og udvidelser, som sørger for, at du sidder i et lukket miljø, når du indtaster følsomme oplysninger. Vi skanner alle hjemmesider, som du besøger gennem skyen, med vores prisvindende malware- og phishing-software, så du ikke havner på en usikker hjemmeside.

 

Hold dig forbundet med et sikkert privatliv

Chili Security Safepay er en desktop-applikation, som indeholder en dobbelt krypteret browser, der sikrer dig mod hackere. Den sørger for, at det er sikkert for dig at tilgå din netbank. Derudover sikrer browseren også din e-handel.

Når du bruger Chili Security Safepay er du beskyttet mod følgende:

  • Malware
  • Phishing
  • Spam
  • Svindel på hjemmesider
  • Utroværdige hjemmesider

Vi sørger for, at du er dækket godt ind

Chili Security Safepay er en stærk browser, som indeholder en selvbeskyttende teknologi for at undgå uønskede ændringer til dine computerfiler og processer. Ved brug af forskellige metoder har tyve på internettet rig mulighed for at få adgang til vigtige informationer som f.eks. bankkonti og personlige data. For at sikre, at vores kunder ikke bliver et offer for internetsvindel, har vi hos Chili Security valgt at inkludere browseren i vores pakkeløsninger.

 

Sikker netbank og e-handel

Vi benytter moderne skyteknologi til at stoppe svindel, phishing og virusser, som er på vej. Safepay overvåger online transaktioner for at bevare en tryg og sikker onlineoplevelse. Chili Security Safepay undersøger derudover alle sider, som du går ind på, for malware og phishingforsøg.

 

Passwordhåndteringen holder dine loginoplysninger sikre

Safepay hjælper dig med at handle online ved at huske dine privatoplysninger, så du ikke behøver tænke over at skulle finde dit kreditkort frem, hver gang du skal købe et produkt online. Dette øger sikkerheden for din online handel. Du kan også gemme dine almindelige login-oplysninger til hjemmesider og WiFi netværker. Surfing på nettet er nu mere sikkert med Chili Security Safepay.

 

Brug det virtuelle keyboard

Du kan bruge Chili Security Safepay til at sikre din oplevelse på internettet. For at være sikker på, at dine følsomme oplysninger ikke kan tilgås af andre, skal du bruge det virtuelle keyboard. Dette sørger for, at andre ikke kan gemme det, du indtaster på din computer.

 

Holder dig sikker på usikre Wi-Fi forbindelser

Forbinder du til Wi-Fi i hjemmet, på en kaffebar eller i lufthavnen? Chili Security Safepay sikrer dit netværk fra uønsket adgang, og Safepay sikrer også, at dine oplysninger kommer sikkert frem.

 

Beskytter dine personlige oplysninger

Keyloggers er uønskede programmer, som gemmer alt, hvad du indstaster. Chili Security Safepay finder, blokerer og tilbyder beskyttelse imod keyloggers samt automatisk billedtagning.

 

Vi giver dig besked, om en hjemmeside er sikker!

Når du tilgår en hjemmeside, hvor du skal betale, så vil du blive opfordret til at benytte Chili Security Safepay. Vores notifikationer om dette fungerer med Chrome, Mozilla og Internet Explorer. Du er nu i stand til at gå på netbank, handle og surfe sikkert hver gang, du går på nettet.