computer

Chili Security Features

 

Komplet Real-Time Data Beskyttelse

- Chili Security beskytter dig mod alle former for moderne angreb og tidligere trusler gennem tiden. Det er alt fra virusser, orme, trojansk heste, til ransomware, zero-day sårbarheder, rootkits og spyware. Din data og privatliv er høj prioritet og derfor levere vi noget af det bedste og prisvindende Antivirus teknologi på markedet

Avanceret trusselbeskyttelse

- Chili Security bruger en speciel teknik til at overvåge programmer. Hvis et program opfører sig usædvanligt eller anderledes end normalt, vil den stoppe programmet i at inficere dit system og filer med det samme.

Web Beskyttelse

- Vores webfilter sikre dig ikke at komme ind på ondsindet hjemmesider. Den undersøger om dit søgeresultat er sikkert, før du klikker dig ind. Chili Security blokere alle kendte ondsindet links.

Anti-Snyd

- Vores avanceret filter system advarer dig når du besøger en hjemmeside, som måske ønsker at snyde dig.

Rescue mode

- En avanceret virus som en rootkit, skal fjernes inden opstart af Windows. Når Chili Security opfanger disse trusler genstartes din computer i Rescue Mode, til en hurtig oprydning og genopbygning.

 

 

Ydeevne

Autopilot

- Den nye Autopilot er designet til at fungere som en sikkerheds rådgiver for at give dig større indsigt i din sikkerhedsstatus. Dens smarte egenskaber kan anbefale forskellige sikkerheds handlinger/foranstaltninger baseret på dine behov og forbrugsmønstre.

Global Beskyttelse Netværk

- De mest dybdegående scanninger foregår i vores cloud, så det har næsten ingen indvirkning på dine lokale ressourcer, derfor vil din computers hastighed og ydeevne være upåvirket, det betyder også at dine filer forbliver private. Chili Security scanner altså ikke indholdet af dine filer og uploader eller lagre dem ikke i vores cloud.

Batteri Tilstand

- Denne nyttige og intelligente funktion øger levetiden på din bærbar eller tablet's batteri, ved midlertidigt at justere computerens skærm, køle, opdaterings og Bluetooth indstillinger.

Chili Security Photon

- Vores innovative og eksklusive teknologi hjælper Chili Security med at tilpasse sig de forskellige hardware og software konfigurationer, for at spare på computerens ressourcer for at øge hastighed og ydeevne.

Spil-, film- og arbejdstilstand

- Chili Security opfatter automatisk når du spiller, ser film og arbejder, derfor genere den ikke med unødvendige anmodninger når du er optaget og ikke vil forstyrres. Afhængigt af hvad du vælger at lave på din enhed, stopper Chili Security pop-ups, skærm indstillinger og irrelevante baggrunds aktiviteter, så du kan sidde uforstyrret.

 

Privatliv

Filkryptering

- Lav en krypteret, adgangskodebeskyttet fil, mappe eller drev på din computer til følsomme og fortrolige dokumenter.

Forældrekontrol

- Forældrekontrol tilbyder digital hjælp til forældre og ekstra internet sikkerhed til børn. Filtrer upassende indhold og begræns hvert barns skærm tid. Log på Chili Security Central for at danne dig et overblik over dine PC'ers aktiviteter.

Wifi Sikkerhedsrådgiver

- Chili Security vurdere sikkerheden på dit trådløse netværk og din router, hvor end du er tilsluttet.

Kodehåndtering

- Beskyt dine adgangskoder, kreditkort information og andet følsomt data i en beskyttet fil med hurtig og nem adgang. Kodehåndtering giver dig muligheden for automatisk at udfylde formularer på internettet og kan anbefale sikre adgangskoder

Sårbarheds scanning

- Scanner for huller i sikkerheden og sårbarheder med et enkelt klik. Chili Security scanner din computer efter forældet og sårbar software, Windows sikkerhedsopdateringer og potentielle usikre system indstillinger, hvorefter det foreslår den bedste løsning.

Webcam beskyttelse

- Beskyt dit privatliv og undgå at nogle kigger med på dit webcam. Webcam beskyttelse underretter dig når en app eller et program vil have adgang til dit webcam og giver dig mulighed for at blokere uberettiget adgang.

SafePay

- Få sikker adgang til din bank og handle på internettet fra en unik, dedikeret browser som sikre dine transaktioner for at forhindre svindel. Med Chili Security Safepay kan du nu automatisk få udfyldt dine detaljer i fakturering feltet.

Firewall

- Med Chili Security får du et stærkt lag netværkssikkerhed, så din personlige informationer forbliver sikret i mod datatyveri.

Sikkerhed på de sociale medier

- Undgå ondsindet links og virus som modtages af intetanende venner på de sociale medier.

Filmarkulator

- Brug dette værktøj når du har filer der skal fjernes uden at efterlade spor på din computer.

 

Spørgsmål til Chili Security? Kontakt os