computer

Beskyt dit privatliv på nettet

Det er uhyre vigtigt at passe på sin identitet, når man færdes på nettet. En af de mest ubehagelige ting, man kan komme ud for på nettet, er at få misbrugt sin identitet. Ifølge Politiet sker dette hvert år for ca. 34.000 danskere. Heldigvis kan du selv gøre rigtig meget for at minimere risikoen for at blive offer for identitetstyveri.

For det første bør du undersøge, hvilke konkrete oplysninger du deler offentligt på nettet via især brugerprofiler på sociale medier. Indstil dine privatindstillinger efter dine personlige behov, men husk, at jo mere du deler åbent med resten af verden, jo mere sårbar er du over for misbrug af netop disse oplysninger om dig.


Ud over privatindstillinger er det vigtigt, at du har installeret et antivirusprogram og en firewall. På den måde kan du nemlig også beskytte dig mod de angreb, der måtte komme direkte mod din computer, f.eks. via dit mailprogram, og ikke blot hvad der kan udnyttes ud fra dine online profiler på sociale medier. Har du børn, bør du også tænke i deres beskyttelse på nettet, f.eks. ved at benytte filtre eller implementere forældrekontrol. Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke føler dig velbevandret ud i antivirus, firewalls, netbank-beskyttelse, forældrefiltre m.m. For langt de flestes vedkommende er IT-sikkerhed et meget fremmed univers. Netop derfor sidder vores sikkerhedseksperter altid klar til at guide dig på rette vej inden for alt hvad angår computer- og internet-sikkerhed.


Hos Chili Security værner vi om vores kunders tryghed og identitet på nettet. Vi hjælper vores kunder med alt inden for IT og sikkerhed, lige fra optimering af en langsom computer til opdatering af Java, netbanksbeskyttelse og meget meget mere. Vores løsninger spænder bredt og vores priser afhænger naturligvis af omfanget af dit behov, men starter ved kun DKK 39 om måneden. Vi tilbyder endda gratis prøveperiode, så alle har mulighed for at komme i gang med at forbedre deres tryghed på nettet. Hvis du selv vil gøre mere for at øge din sikkerhed, så kontakt os endelig og hør nærmere om mulighederne, og hvad vi kan gøre for at dække dine specifikke behov. Vores telefonnummer er +45 70 60 50 41.