computer

Beskyt dig selv mod spammail

Er du plaget af spammail, eller ønsker du hjælp til, hvordan du bedst undgår spam, så kan du altid ringe til Chili Security og høre, hvad dine muligheder er. Hvis du tidligere har oplevet at modtage meget spammail, så kan din computer meget vel være blevet inficeret med en form for malware, hvilket kan være med til at sløve den. Hvis du vil være helt på den sikre side, kan vi tilbyde et komplet sikkerhedstjek af din PC, hvor du får optimeret hastigheden og ydeevnen af din computer samt fjernet eventuelle sikkerhedsrisici, du måtte have pådraget dig i tidens løb.

Chili Security kan hjælpe dig med at sikre, at du ikke bliver ramt af virus, der f.eks. angriber dit mailprogram. Derudover kan vores produkter holde øje med faresignalerne for dig, så du slipper for nogensinde at bekymre dig for, om du mon på et tidspunkt har åbnet en farlig e-mail eller trykket på et ondsindet link og dermed fået inficeret din computer. Vores systemer scanner dine enheder og hjælper dig med at bekæmpe problemerne, hvis de skulle opstå. Derfor kan du have helt ro i sindet, hvis du vælger at abonnere på en af vores løsninger. Vi tilbyder alt fra enkeltprodukter for kun 39 kr. pr. måned til komplette løsninger for 149 kr. pr. måned. 


Håndtér spammails på en sikker måde

  • Undgå at åbne en e-mail, hvis du kan se ud fra afsenderen eller emnefeltet, at det nok er spam.
  • Hvis du alligevel har åbnet mailen, så slet mailen som det næste skridt.
  • Videresend aldrig e-mails, du mistænker for at være spam.
  • Svar ikke på e-mails, du mistænker for at være spam. Har du fået en mistænkelig mail fra Skat eller din bank, så find deres telefonnummer via deres rigtige hjemmeside, og ring og hør, om det kan være rigtigt.
  • Åbn aldrig eventuelle vedhæftede dokumenter i e-mails, du mistænker for at være spam.
  • Tryk aldrig på links i e-mails, du mistænker for at være spam. Hvis der er indsat ondsindede links kan du nemlig risikere at sætte gang i download af skadelige programmer til din computer ved at trykke på dem.

Det er vigtigt at understrege, at når det gælder IT-sikkerhed, så er der ikke nogen dumme spørgsmål. Det er til enhver tid bedre at spørge en gang for meget, end at ende med en inficeret computer. Ring derfor til os på tlf. +45 70 60 50 41, hvis du er det mindste i tvivl om noget.