computer

Fra iværksætterdrøm til veletableret virksomhed i rivende udvikling

Fra iværksætterdrøm til veletableret virksomhed i rivende udvikling

 

I 2014 startede vi Chili som en iværksætterdrøm med fokus på B2C-markedet og et mål om at sikre en tryg internetoplevelse for private kunder via sikre softwareløsninger og services som antivirus, cloud og it-support.

Vores succesfulde vækstrejse har sidenhen budt på spændende forretningsidéer samt ekspansion til B2B-markedet med Chili Business, der er den seneste tilføjelse til vores produktportefølje.

Chili Business udsprang som en løsning på en af de problematikker, der er opstået som følge af den teknologiske udvikling i samfundet igennem de seneste årtier. I takt med at teknologien konstant udvikler sig, har digitalisering fået en afgørende rolle i vores hverdag, idet det berører mange områder i samfundet såsom uddannelse, job, handel, produktion, transport med mere. I forbindelse med denne udvikling peger undersøgelser på en voksende tendens: cyberangreb, der hver dag stiger i popularitet, og især rammer virksomheder og institutioner, hvor der efterlades ødelæggende spor som blandt andet tab af fortrolige data og store summer penge.

For at imødekomme et voksende markedsbehov for it-sikkerhed – og komme cyberangreb og dets destruktive konsekvenser for virksomheder til livs, har vi udviklet Chili Business – en komplet it-løsning, der samler it-sikkerhed, support og kommunikation ét sted, og skaber trygge rammer for virksomheder ved blandt andet at beskytte virksomheders digitale enheder imod online trusler samt sikkerhedskopiere data, så de ikke går tabt.

På kort tid har Chili Business vakt stor interesse blandt virksomheder, og vi er derfor yderst tilfredse med at dække et vigtigt behov på B2B-markedet ved at sikre virksomheder en tryg færden i den digitale sfære, så virksomheder kan fokusere på at skabe vækst, mens vi værner om den digitale sikkerhed, står klar med support og tage backup af data.

”Den faste lave månedlige ydelse er med til at gøre Chili Business yderst attraktiv hos SMV’erne i hele landet” - Christoffer Bock, Key Account Manager.

 

Chili Business – et trygt it-setup til virksomheder!

 

Med Chili Business sparer virksomheder penge, tid og ressourcer samtidig med at it-sikkerhed, produktivitet og de interne processer styrkes. Vil du vide hvordan?

Chili Business er en komplet it-løsning til virksomheder, hvor drift, digital sikkerhed og backup af data er i højsædet og kan styres fra ét sted.

Desuden kan alle virksomhedens ansatte til enhver tid kontakte vores dygtige it-specialister, der står klar til at supportere dem og løse diverse it-udfordringer, der måtte opstå på virksomhedens PC’er, smartphones og tablets!

Helt konkret får virksomheden og de ansatte en tryg og komplet it-løsning, der inkluderer:

  • Microsoft Office 365 (Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneDrive, SharePoint med mere)
  • Antivirus og antimalware beskyttelse
  • Backup af data* (gendannelse af al data på virksomhedens enheder, som er gået tabt helt op til 6 måneder tilbage)
  • Ubegrænset adgang til it-support i alle døgnets timer
  • Gratis oprettelse og implementering af Chili Business

Ved at samle og styre alt fra ét sted med fri adgang til support for alle medarbejdere, nedsætter virksomheder kompleksitet, sikkerhedshuller og nedetid.

 

Vi holder dig i hånden før, under og efter et køb!

Vi holder dig i hånden igennem hele købsprocessen, så I får den løsning, der dækker netop jeres behov for it-sikkerhed og -setup.

Kundetilfredshed er hjørnestenen i vores arbejde

Hos Chili vægter vi kundetilfredshed højt, og dette afspejler sig i kundeanmeldelserne (Trustpilot link) på både på B2C- så vel som på B2B-markedet.

Vores Key Account Manager, Christoffer, spiller en vigtig rolle både før og under køb af Chili Business. Christoffer er dygtig til at spotte og opsøge virksomheder, der kunne have gavn af produktet.

Yderligere gør Christoffer sig umage med at være i dialog med kunden, indtil kunden vælger den rette Chili Business løsning, der netop dækker kundens behov for it-sikkerhed og -setup i virksomheden.

“Mit arbejde hos Chili er opsøgende i forhold til salg og rådgivning til kunder. Jeg er både tilgængelig over for kunderne på telefonen, men jeg bruger også en del tid på landevejen, hvor jeg også kører ud til kunderne rundt omkring i landet for at skabe ekstra tryghed og sikre, at kunderne foretager det rette valg” - Christoffer Bock.

Fokus på succesfuld implementering

Vores onboarding team består af dygtige it-specialister, der spiller en væsentlig rolle efter køb af Chili Business. Når en kunde har købt Chili Business, træder vores onboarding team til og sikrer, at kunden bliver oprettet i systemet, får tildelt licenser og at Chili Business bliver implementeret korrekt på alle kundens enheder i virksomheden.

Onboarding foregår i de fleste tilfælde via fjernsupport, hvor vores it-specialister fjernstyrer kundens enheder og installerer Chili Business sammen med kunden. Alternativt kan installation og implementering også foregå ved, at en eller flere af vores it-specialister kører ud til kunden.

Efter implementeringen er vores kunder altid velkomne til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål til produktet eller andre udfordringer hen ad vejen. På den måde sikrer vi, at vores kunder bliver holdt i hånden både inden, under og efter et køb – og at kunden altid er i trygge hænder hos os.

 Birgithe Hansen - Onboarding & Support                                        Christian Brams - Onboarding & Support  

 

Jeg står for onboarding og support af de nye kunder i samarbejde med resten af erhvervsteamet i Chili. Jeg kører også ud og møder vores kunder ude hos virksomhederne, hvor jeg sikrer, at de får en god, hurtig og flydende overgang til Chili Business.”  – Christian Brams.